Homs: "Posarem sobre la taula la llista sencera de traspassos"

El portaveu del govern recorda a l'executiu espanyol que tenen la documentació des de l'any 2007 i, per tant, "és el moment de prendre decisions"

Secretisme absolut del govern davant la reunió que la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, i el vicepresident del govern espanyol, Manuel Chaves, mantindran el proper dimecres per parlar dels traspassos pendents. El portaveu del govern, Francesc Homs, en roda de premsa posterior al consell de govern, només ha assegurat que "es posarà sobre la taula la llista sencera de traspassos".

La Generalitat considera que el govern espanyol des de l'any 2007 té la documentació i, per tant, "ara és el moment de prendre decisions", ja que "la immensa majoria dels traspassos que el govern Tripartit va posar sobre la taula estan aturats". "El més calent és a l'aigüera", ha advertit Homs.

En total, estan en joc quaranta traspassos dels quals el govern, per no desvetllar l'estratègia negociadora, no ha volgut destacar quins són els prioritaris. Ara bé, el portaveu ha recordat que "no acceptaran traspassos que no vagin acompanyats de finançament econòmic".

I, finalment, Homs ha deixat clar que a diferència d'altres governs, Convergència "no taparà els incompliments" ni "té la necessitat de lluir de traspassos aconseguits".

 
 

Comentaris