Homs: "El govern està segur del que fa encara que no s'entengui"

El portaveu del govern lamenta "la desorientació" del PSC

El portaveu del govern, Francesc Homs, ha afirmat avui en declaracions a TV3 que l'executiu d'Artur Mas està "segur i se sent segur del que està fent, encara que no s'entengui". I s'ha mostrat convençut que "la societat és prou madura per entendre" que després de temps de gastar ha arribat l'època de l'estalvi encara que ha reconegut que "explicar que s'ha de passar en menys no és cosa senzilla".

Homs també ha lamentat que en aquesta nova etapa el govern no pugui comptar amb el principal partit de l'oposició, el PSC, perquè "està desorientat". "Tots els grups tiren endavant iniciatives i mouen pesa menys els socialistes que només esperen que el govern s'entrebanqui", ha manifestat Homs.

I ha justificat aquesta actitud "ambivalent" dels socialistes al fet que estem a quatre dies d'unes eleccions municipals considerades primordials pel propi president Montilla.

Resposta a Salgado

El portaveu del govern, en resposta a les declaracions de la ministra Elena Salgado respecte l'anàlisi de Moody's, també ha reiterat que "el dèficit que acumula la Generalitat en part ve perquè les decisions del govern espanyol les ha de pagar el català". I ha qualificat la situació econòmica de l'administració catalana de "delicada".

 
 

Comentaris