El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Homs: “El govern es planta”
  • CA

El portaveu de l’executiu, Francesc Homs, ha assegurat avui en una entrevista a Catalunya Ràdio que davant la negativa del govern espanyol d’assumir les seves responsabilitats respecte el deute “el govern català es planta”.

Homs ha assegurat que “són del tot inacceptables que el govern espanyol plantegi les coses en aquests termes” i s’ha mostrat convençut que “les institucions i el govern català és suficientment fort” per dir prou a “una Espanya que ens prohibeix i ens ho nega tot”.

A més, segons el portaveu, a diferència d’abans, ara “Catalunya gaudeix de crèdit davant Europa i això ens dóna força per plantar-nos”. “Europa ara està atenta del que diu Catalunya”, ha dit.

Fa temps que el PSOE adorna els números

Respecte les declaracions del conseller Andreu Mas-Colell, el portaveu del govern ha recordat que “venim d’una època en què els números ja s’han adornat en escreix”. “Això és el que ha fet el PSOE els darrers anys”, ha afegit.

I ha recordat que fa escassament uns mesos el Consell de Política Financera donava el seu vistiplau als números de l’anterior govern de la Generalitat.

Ara bé, malgrat reconèixer que les relacions amb Madrid es troben en un moment convuls “després de dos mesos de negociació en l’àmbit de la discreció”, Homs encara no ha volgut donar la negociació definitivament per trencada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa