El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Homs creu que els resultats del 10A donen la raó al Govern
  • CA

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha afirmat avui a Catalunya Ràdio, que els resultats de la consulta sobiranista d’ahir a Barcelona, que considera “excel•lents”, demostren que el govern va “en bona direcció”.

Homs ha recordat que “El president Mas va situar al començament de la legislatura la transició nacional cap al dret a decidir, amb l’estació del pacte fiscal per aquesta legislatura, que és clarament allò que uneix més tot el conjunt de la ciutadania de Catalunya”. “El que ahir es demostra és que estem en la bona direcció, per entendre’ns”.

Francesc Homs ha volgut justificar, tanmateix, la posició de CiU de voler abstenir-se demà passat quan voti la proposta de SI, sobre el procediment per declarar la independència de Catalunya. “El resultat és extraordinari”, ha assegurat, “ens indica és que hem de transitar, però que també tenim molta feina per fer”.

El portaveu del Govern ha explicat que al darrere de la proposició de Solidaritat hi ha un intent de desgastar CiU: “La votació de dimecres respon a moltes coses menys aquest sentit positiu que hem vist aquest diumenge”. “Hi ha molta tàctica en aquesta votació”, ha assegurat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa