El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Homs adverteix al PSC que cau “en el ridícul”
  • CA

El portaveu del govern, Francesc Homs, ha advertit avui al PSC que si continuen “posant més salt i pebre” al debat sobre la xifra concreta del dèficit -avui el president del grup Socialista al Parlament, Joaquim Nadal, ha tornat a dir que les dades estan “inflades”- podrien “acabar fent el ridícul”.

Homs ha assegurat que “les dades són les que són” i ha volgut deixar clar que, a diferència dels partits, “els governs no fa interpretacions de les xifres” perquè les tenen de primera mà. De fet, ha recordat als socialistes que en aquests moments el Director General de Pressupostos continua sent el mateix que en l’anterior govern.

El portaveu també ha recordat que avui mateix el ministre de presidència, Ramon Jáuregui, ha qualificat de “rigorós” el pla d’estabilitat català i la vicepresidenta, Elena Salgado, no ha dubtat de les dades. “No estem aquí per exagerar les xifres, sinó per millorar la realitat”, ha dit Homs. I ha fet una crida al PSC perquè actuïn amb “sentit de la responsabilitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa