Herrera recorda a Duran que és català "qui viu i treballa a Catalunya" no qui hi neix

El líder d'ICV-EUiA exigeix a Puigcercós que no enfronti Catalunya i Espanya com fa el PP

El candidat a les eleccions catalanes per ICV-EUiA, Joan Herrera, ha criticat avui el portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran, perquè aquest diumenge a Banyoles va dir que "les poques criatures que neixen a Catalunya" són de mare immigrant i que caldria fomentar la natalitat perquè Catalunya no acabi tenint data de caducitat, a la qual cosa Herrera li ha recordat que no només són catalans els nascuts a Catalunya, sinó els que hi "viuen i hi treballen".

Per altra banda, el candidat a les eleccions catalanes per ICV-EUiA, Joan Herrera, ha demanat al d'ERC, Joan Puigcercós, que no enfronti Catalunya amb Espanya com al seu judici fa el PP, després que el líder independentista assegurés també aquest diumenge que a Andalusia no paga impostos "ni Déu".

Després de visitar aquest dilluns el centre de tractaments de residus del Vallès Occidental, Herrera ha assegurat que el PP al seu moment "va utilitzar l'Estatut per enfrontar" els dos territoris, motiu pel qual ha instat el líder independentista que no faci el mateix i no confronti els dos territoris.

Demana valorar Saura al capdavant d'Interior


Herrera també ha defensat la gestió de Joan Saura al capdavant de la Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació. El cap de llista d'ICV-EUiA ha assegurat que cal "valorar" la seva tasca i no qualificar la seva feina només "per les polèmiques" que ha protagonitzat.

Els ciutadans ara "veuen millor el Departament que fa quatre anys" i Interior és la quarta conselleria més ben valorada, ha dit en el torn de preguntes, després d'una conferència a Tribuna Barcelona. Herrera ha defensat la mesura de limitar la velocitat de circulació dels vehicles a 80 km/h a l'àrea metropolitana de Barcelona perquè "ha reduït la sinistralitat, la congestió i la contaminació", a més de rebre nombrosos premis de la Unió Europea.

 
 

Comentaris