Herrera avisa Mas que està iniciant una "espiral suïcida"

Proposa un front comú a Madrid per dilatar el compliment del dèficit i no aplicar l'últim tram de la reforma de successions del tripartit

El president del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Joan Herrera, ha lamentat avui que la crida als sacrificis feta pel president de la Generalitat, Artur Mas, en la seva conferència de balanç dels 100 primers dies del Govern impliqui només a "alguns", ja que considera que no els demana "als qui més tenen".

"No demanava un esforç compensat a la ciutadania", ha dit, tot alertant Mas que està iniciant una "espiral suïcida" perquè es poden "degradar" els serveis públics i "empitjorar l'economia". Herrera ha proposat un front comú a Madrid perquè la contenció del dèficit no es faci només al 2010 i posposar l'aplicació de l'últim tram de la reforma de successions aprovada pel tripartit.

Herrera també ha proposat una "fiscalitat verda" sobre les centrals nuclears catalans i concentrar l'ajust en sanitat sobre la despesa farmacèutica. "Proposem que totes les àrees de salut creïn equips que garanteixin la reducció de la despesa farmacèutica", ha dit.

 
 

Comentaris