Herrera alerta que CiU recomana psicòlegs a les famílies amb fills gais

El candidat d'ICV-EUiA acusa Mas de defensar la no intervenció només quan a ell l'interessa

El candidat d'ICV-EUiA a les eleccions catalanes, Joan Herrera, ha alertat avui, des d'un bar gai de l'Eixample barcelonina, que CiU contempla posar en marxa "punts de suport per a famílies amb necessitats especials de tipus psicològic i emocional davant l'existència del fet gai en la unitat familiar".

Herrera ha dit que aquesta proposta de Mas – el punt 377 del programa de CiU- demostra "la sensibilitat de qui pot governar" i ha acusat els convergents de defensar el no intervencionisme, però desprès "intervenir en la vida privada de les persones".

També ha recordat que el portaveu de la federació al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, va votar en contra del matrimoni de persones del mateix sexe, perquè, segons Herrera, volia "donar lliçons" de com s'ha d'estimar la gent.

Finalment, Herrera ha reivindicat el treball "revolucionari" que els ecosocialistes han fet per la llibertat sexual des del govern i ha destacat la implicació dels Mossos en la lluita contra discriminació sexual des que Joan Saura és conseller d'Interior.

 
 

Comentaris