Hereu, víctima d'un excés de "modèstia"

L'alcalde de Barcelona diu que moltes vegades a sacrificat "els seus interessos polítics" als interessos de la ciutat

L'alcalde de Barcelona i precandidat del PSC a la reelecció, Jordi Hereu, creu que ha estat víctima d'un excés de "modèstia" a l'hora d'explicar la seva gestió i els èxits que segons la seva opinió ha experimentat la ciutat durant el seu mandat i això ara li passa factura.

"La Barcelona que triomfa a Xangai és la de Jordi Hereu; la que ha invertit més que mai és gràcies a l'acció de Jordi Hereu", ha proclamat a la presentació de la seva campanya a les eleccions primàries de Barcelona, a les quals concorre sota el lema 'Tot per Barcelona'.

"He sacrificat moltes vegades el que m'interessava a mi com a projecte polític" per la defensa de la ciutat a l'hora de negociar, ha assegurat Hereu, qui ha recalcat que, a diferència d'altres mandataris, ell no fa comèdia ni té com a prioritat fer rodes de premsa i declaracions, cosa que a l'actual context pot ser perjudicial. I com a prova que ha prioritzat la ciutat, ha posat el túnel del TGV completament impopular, i la creació del districte [email protected]

 
 

Comentaris