El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Hereu recorda que ell va donar suport a Montilla “sense reserva”
  • CA

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu veu perillar la seva candidatura a l’alcaldia de Barcelona i per això avui ha recordat als seus companys de partit que ell, quan també eren moments difícils, va donar suport “sense reserves” al candidat José Montilla com a candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya.

“És l’actitud que sempre tindré davant dels companys que decideixen assumir la responsabilitat amb valentia i fermesa en un context que tots sabem que no és fàcil per a les opcions de progrés”, ha assegurat en una entrevista a Ràdio 4.

Hereu ha subratllat una vegada més que “hi ha d’haver respecte”, després d’inssistir-se-li amb la pregunta de si s’ha sentit maltractat pel partit, i ha defensat que es deu “a Barcelona, als barcelonins i, en primer lloc, als companys del partit de Barcelona”.

I ha advertit que el PSC no posarà les coses fàcils al candidat de CiU, Xavier Trias -a qui les enquestes són favorables-. De fet, l’alcalde ha conclòs amb una altra advertència: “No vull que la gent pensi que elegir qualsevol cosa no té conseqüències”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa