Hereu: "Trias és un irresponsable i un ignorant"

L'alcalde acusa el candidat convergent d'intentar malmetre la credibilitat de Barcelona

El primer cara a cara entre Jordi Hereu i Xavier Trias encara porta cua en la política municipal. I és que per l'alcalde, el convergent Xavier Trias va "expressar poca solvència en parlar de Barcelona i de l'estat financer de l'Ajuntament". "Una cosa és no ser economista i altra no tenir ni idea", ha sentenciat l'alcalde, que ha considerat que el candidat nacionalista "va ser irresponsable i va expressar una profunda ignorància". "Si podem parlar de futur és perquè el model de ciutat és solvent i tenim les finances més solvents de l'Estat", ha defensat, tot arremetent contra Trias en afirmar que "no hi ha cap dubte que el model de ciutat amb ell seria insolvent".

Hereu ha advertit, a més, que "no permetré que es malmeti un dels grans actius que té la ciutat" i ha assegurat que "la nostra solvència està acreditada per agents independents i és bastant fàcil de comprovar". "Barcelona no està ni tutelada ni intervinguda. Genera estalvi brut i tenim capacitat per decidir el futur, després d'honorar tots els compromisos", ha explicat l'alcalde, que ha volgut concloure la seva valoració del debat qualificant "d'indiscutible" la situació econòmica del consistori i assegurant que "només un ignorant pot malmetre la seva solvència". "Per intentar guanyar un debat i unes eleccions posa en qüestió la credibilitat de la seva ciutat", ha valorat en referència al discurs de Trias.

Amb tot, Hereu ha volgut destacar que, al seu criteri, el cara a cara va demostrar que res està decidit i que ara per ara estan "les espases en alt". "Hi ha partit i l'anem a jugar amb força i amb tota la convicció", ha avisat el candidat del PSC a la reelecció.

 
 

Comentaris