El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Hereu: "Amb un alcalde titella com Trias, Mas arruïnaria Barcelona"
  • CA

La precampanya de les eleccions municipals ha començat avui només hores després de les primàries del PSC i amb un Hereu disposat a batre totes les enquestes, que li auguren un futur desfavorable. En declaracions a El Periódico, Hereu ha desqualificat el seu adversari al·legant que “amb un alcalde titella com Trias, Mas arruïnaria Barcelona”.

Segons l’actual alcalde de Barcelona, “una  completa subordinació de l’administració municipal als interessos del Govern, en mans de la federació des del mes de desembre passat. La por no és només estructural, va assenyalar el candidat socialista, sinó també conjuntural: “L’Ajuntament de Barcelona és la institució ara mateix més solvent de Catalunya”, ha afegit.

Les reaccions del candidat convergent, Xavier Trias, no s’han fet esperar. En una entrevista a Rac 1, Trias ha negat les declaracions del socialista i ha acusat el mitjà d’obrir en portada amb aquesta informació. “Aquestes declaracions indiquen el que és el senyor Hereu i el que és el Periódico. Aquestes declaracions indiquen una certa aposta i són formes equivocades de fer política”, ha afegit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa