El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Hereu fa una crida a les famílies que van votar Mas per no perdre l’alcaldia
  • CA

El candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jordi Hereu, ha fet una crida directa a les famílies que a les eleccions al Parlament van votar pel candidat de CiU, Artur Mas, perquè en les municipals confiïn en ell per construir Barcelona.

En un discurs optimista i de futur durant el consell de la Federació del PSC de Barcelona celebrat avui, Hereu ha dit que “després de perdre Catalunya, ara toca guanyar Barcelona” i que és aquí on “comença la batalla” perquè el PSC recuperi la seva “centralitat” política i construeixi un nou futur. “La represa s’ha d’iniciar des dels ajuntaments i des de Barcelona”, ha afegit.

Per aconseguir això, segons Hereu, els socialistes ha de “mantenir, recuperar i guanyar per primer cop la confiança de molta gent”. I per això l’alcalde ha fet una crida directa a aquells ciutadans majors de trenta anys que estan iniciant un projecte de família i que en les eleccions al Parlament “van votar per Mas” perquè “només si guanya el PSC hi haurà un govern de progrés”.

Segons ell, una generació, ha dit, que és la seva, que està al mig i “que políticament no són de ningú en concret” però que “conformen una part central molt important de la nostra ciutat”.

Noves idees

Hereu ha construït un discurs, eminentment electoral, en el qual ha destacat com Barcelona està fent els deures per sortir de la crisi. I ha anunciat que convocarà pel proper 15 de gener al CCCB un debat d’idees de cara a elaborar un manifest que englobi les prioritats electorals del partit per a les eleccions del maig.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa