Hereu es planteja deixar la política si perd les primàries

Ha demanat als ciutadans que no facin pagar a la ciutat el difícil moment pel qual passa el socialisme

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha anunciat avui que es planteja deixar la política quan acabi el seu mandat al capdavant de l'Ajuntament si perd les eleccions primàries del PSC davant l'ex consellera Montserrat Tura.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, ha assegurat que si no és el candidat del PSC a l'alcaldia s'obrirà una nova etapa en la seva vida que "segurament" ja no serà al món de la política. Si perd les primàries ha destacat que demanarà "molt sincerament" que aquells que li han recolzat en aquest procés es posin a la disposició del projecte que Tura, i ha demanat als ciutadans que no facin pagar a la ciutat el difícil moment pel qual passa el socialisme.

"Demanaré a l'electorat progressista que no faci pagar a Barcelona els problemes del socialisme a l'hora de fer front, per exemple, als reptes globals com la crisi econòmica", ha sentenciat. "M'ho jugo tot per Barcelona, i el que no tingui a veure amb la ciutat m'interessa menys", ha asseverat l'alcalde, qui ha ironitzat amb que, si no repeteix com a candidat del PSC, també hi ha vida després de la política.

 
 

Comentaris