El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Hereu demana al PSOE que s’aclareixi sobre la successió de Zapatero
  • CA

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha demanat aquest diumenge al PSOE que s’aclareixi sobre la successió del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, com a cap de llista del partit a les eleccions espanyoles del 2012. Hereu ho ha dit després que El País, El Mundo i Público informessin que Zapatero té previst anunciar el pròxim 2 d’abril que no repetirà com a candidat, però vol esgotar la legislatura. En aquest context, l’alcalde de Barcelona ha assegurat que aquest debat “no porta enlloc” i “no els ajudar per a res”. Per això, ha reclamat als socialistes que aclareixin aquesta situació.

Després de l’acte d’inauguració del monument als gais i lesbianes represaliats al Parc de la Ciutadella, Hereu ha assegurat que estava centrat en la capital catalana, però ha reclamat que “s’acabin certes especulacions i certs debats. Demano que s’aclareixin des del punt de vista del PSOE i no es mantingui un estat d’incertesa”, ha manifestat.

En aquest sentit, ha destacat que als ciutadans els interessa que es parlin dels seus problemes i preocupacions. “Hem d’afrontar els reptes i els problemes dels ciutadans fet des de les ciutats”, ha indicat, al temps que ha tornat a reclamar “claredat i que s’aclareixi el panorama polític perquè els alcaldes puguin treballar en força per a les ciutats”.

“Em preocuparia que el debat” sobre el futur de Zapatero “tapés el debat real dels ciutadans” que, segons Hereu, té a veure amb la qualitat dels barris, amb la seguretat, la defensa de l’estat del benestar, dels projectes de futur i té a veure com se surt de la crisi econòmica. “Necessitem centrar el debat en això”, ha afirmat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa