Hereu demana al PSOE que s'aclareixi sobre la successió de Zapatero

Creu que el debat sobre el seu futur de Zapatero "no ajuda ni porta enlloc"

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha demanat aquest diumenge al PSOE que s'aclareixi sobre la successió del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, com a cap de llista del partit a les eleccions espanyoles del 2012. Hereu ho ha dit després que El País, El Mundo i Público informessin que Zapatero té previst anunciar el pròxim 2 d'abril que no repetirà com a candidat, però vol esgotar la legislatura. En aquest context, l'alcalde de Barcelona ha assegurat que aquest debat "no porta enlloc" i "no els ajudar per a res". Per això, ha reclamat als socialistes que aclareixin aquesta situació.

Després de l'acte d'inauguració del monument als gais i lesbianes represaliats al Parc de la Ciutadella, Hereu ha assegurat que estava centrat en la capital catalana, però ha reclamat que "s'acabin certes especulacions i certs debats. Demano que s'aclareixin des del punt de vista del PSOE i no es mantingui un estat d'incertesa", ha manifestat.

En aquest sentit, ha destacat que als ciutadans els interessa que es parlin dels seus problemes i preocupacions. "Hem d'afrontar els reptes i els problemes dels ciutadans fet des de les ciutats", ha indicat, al temps que ha tornat a reclamar "claredat i que s'aclareixi el panorama polític perquè els alcaldes puguin treballar en força per a les ciutats".

"Em preocuparia que el debat" sobre el futur de Zapatero "tapés el debat real dels ciutadans" que, segons Hereu, té a veure amb la qualitat dels barris, amb la seguretat, la defensa de l'estat del benestar, dels projectes de futur i té a veure com se surt de la crisi econòmica. "Necessitem centrar el debat en això", ha afirmat.

 
 

Comentaris