El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Hereu anticipa una victòria "clamorosa"
  • CA

L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha vaticinat que guanyarà les eleccions primàries que l’enfronten a Montserrat Tura. Així, davant de les crítiques ha assegurat que “les possibles derrotes es convertiran en victòries clamoroses”.

Hereu ha assegurat que Tura no és la seva adversària sinó una companya a qui respecta, amb la qual debat pel bé del PSC, i alhora li ha estès la mà a la col•laboració ja que necessitaran “totes les forces per fer una Barcelona socialista”.

De fet, no ha descartat incloure-la en la seva llista si el 19 de febrer guanya les eleccions primàries del PSC a la ciutat, segons ha afirmat en el primer cara a cara entre tots dos.

També ha promès ser el candidat de tots els barcelonins i “tenir tothom”, per sumar-hi i estar en millors condicions per derrotar el seu adversari, el líder de CiU a Barcelona, Xavier Trías.

Tura, però, preguntada per si se sumaria al projecte de l’actual alcalde, ha recordat que Hereu havia rebutjat fa poc la possibilitat d’incorporar-se a les seves llistes a les primàries.

Per la seva banda, Tura ha rebutjat que sigui la candidata de l’aparell socialista, i s’ha qualificat com “la veu crítica de la direcció del partit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa