El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Hereu adverteix que les primàries suposen "riscos" però també "oportunitats"
  • CA

El president de la Federació del PSC de Barcelona, Jordi Hereu, s’ha referit avui a les primàries per triar el candidat o candidata socialista que optarà a l’alcaldia de Barcelona. Considera que és un procés que contempla certs “riscos” però també “oportunitats” i que s’ha de fer “amb ganes de sumar i contrastar” sigui quina sigui la opció que surti escollida.

Ho ha dit en la cloenda de la jornada de debat ciutadà “Barcelona és capital, idees per seguir avançant”, que s’ha celebrat aquest dissabte al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Un acte programat prèviament a l’anunci de Montserrat Tura de voler encapçalar la llista socialista a les eleccions municipals.

Hereu ha recordat que la jornada de debat era un acte “previ” a aquest anunci. “No és per decantar-se”, ha dit fent referència a l’elecció del candidat socialista per optar a l’alcaldia de la capital catalana, “les properes setmanes ho farem amb plena llibertat”, ha afegit. El líder socialista ha definit la jornada de debat d'”idees” com “un pas previ als projectes”.

Precisament, el president de la federació socialista barcelonina ha definit la ciutat com “capital de les idees” i de la “creativitat” i ha destacat les diferents “dimensions” en què exposa la seva “capitalitat”, arreu, sigui de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa