El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Guijarro, sobre Pastor: “Ningú l’ha vist mai amb símptomes evidents d’alcoholisme”
  • CA

El quart tinent d’alcalde de Badalona i portaveu del PSC, Rubén Guijarro, ha assegurat que “mai” havia vist Àlex Pastor “amb símptomes evidents d’alcoholisme”. “Ni jo ni ningú a la ciutat l’hi ha vist mai”, ha sentenciat en una entrevista a Rac1, tot afirmant que no li consta que “tingués cap problema amb la beguda”. Guijarro ha definit els fets protagonitzats per Pastor dimarts a la nit com a “reprovables i incompatibles amb un càrrec públic“, mentre ha situat els “problemes” de l’exalcalde en l’àmbit personal, vinculats a una separació i a l’estrès. Després de la dimissió de Pastor, el portaveu socialista s’ha ofert per ser el nou batlle: “estaré a disposició del partit”. 

“Si l’organització i la ciutadania fan que pugui sortir investit, no m’hi oposaré“, ha afirmat Rubén Guijarro a Rac1, mentre tot seguit ha afegit que fins ara no ha tingut “ambició” per ocupar l’alcaldia. No obstant, Guijarro és el favorit del partit per substituir Pastor com a alcalde, tal i com va avançar aquest dimecres El Món.

El portaveu socialista ha defensat que el PSC ha de seguir al capdavant del nou govern i ha assegurat que treballarà per “buscar consensos” per a què així sigui. En aquest sentit, davant les propostes fetes pel PP i Guanyem Badalona per liderar respectivament un canvi a l’executiu local, Guijarro ha assegurat que “semblem més revenges que solucions”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa