Un grup d'ultradreta protesta davant la seu de Catalunya Ràdio

El director de l'emissora denuncia la "nova intimidació" contra els mitjans públics i defensa la llibertat d'informació i expressió

Un centenar de persones d'un grup d'ultradreta s'ha concentrat a dos quarts de nou del vespre a les portes de Catalunya Ràdio per protestar contra els mitjans públics. Lluint banderes espanyoles, han cridat consignes contra la ràdio i la televisió i han posat enganxines de Vox i contra la república als vidres de l'entrada. El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha denunciat la "nova intimidació" als mitjans públics catalans i ha defensat la llibertat d'informació, d'expressió i la professionalitat dels periodistes. De la seva banda, la CCMA ha exigit respecte per als treballadors. El 27 d'octubre del 2017 els estudis de la ràdio pública ja van patir un atac.

 
 

Comentaris (4)
federalista Fa 1 mes
el pastisser, i l'aprenent xenofob jugant se la pell jajajaj es una broma de mal gust amic indepre uno vivint a cos de rei fugit aixo si de la justicia a flandes encara que ja li queda poc per a que li agafem i l'altre en fi de l'altre millor no dir res aquest pobre home que patim aci ,el xenofob aprenent de pastisser, en fi sense comentaris un pobre home.
!!*!! Fa 1 mes
Aquets ultres espanyolistes tenen els dies comptats a CAT
Ramon Fa 1 mes
Prou de dretes i esquerres! El conflicte és nacional, identitari, és entre espanyols i catalans.
Compte catràdio. Fa 1 mes
Pef que últimament s'ha notat molt la befa dels vostres programes als qui s'hi estan jugant la pell, al president Torra, al MHP Puigdemont. Coregiu-ho o potser no tindreu protecció de la societat catalana quan vos ataquin els feixistes.