El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Granados reuneix els 400.000 euros de fiança per quedar en llibertat
  • CA

 

L’exsecretari general del PP madrileny i presumpte capitost de la trama Púnica, Francisco Granados, ha reunit els 400.000 euros de fiança imposats pel magistrat de l’Audiència Nacional Eloy Velasco i podrà abandonar la presó d’Estremera, on hi ha estat dos anys i mig.

 

Segons fonts jurídiques, els perits de l’Audiència Nacional han taxat les propietats familiars presentades per constituir fiança hipotecària per valor de 800.000 euros, per la qual cosa cobreix els 400.000 euros fixats inicialment per Velasco.

Es tracta d’un habitatge de la seva mare a la localitat madrilenya de Valdemoro, del pis que el seu germà posseeix a Madrid i d’un terreny rústic de 8.646 metres quadrats heretat del seu pare i que comparteix amb el seu germà.

 

Les mateixes fonts apunten que el seu advocat acudirà aquest dimecres a l’Audiència Nacional a constituir la fiança hipotecària i el jutjat ho reexpedirà a la notaria després d’acreditar la taxació dels béns. Després d’això el magistrat notificarà un acte de suficiència de la fiança i dictarà la seva llibertat, per la qual cosa previsiblement abandonarà dimecres la presó d’Estremera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa