El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern reclama a l’Estat que s’endeuti per aturar el cop del coronavirus
  • CA

El Govern no està gens satisfet de la gestió de PSOE i Unidas Podemos sobre la crisi sanitària del coronavirus. La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha dit aquest dilluns que ha de ser l’Estat “qui suporti e pes econòmic d’aquesta crisi” i que s’endeuti per poder aturar el cop que suposa el coronavirus.

Budó ha dit que el Govern està altament preocupat per les “moltes conseqüències econòmiques d’aquesta crisi” i ha apuntat que “la majoria de decisions van a compte de les empreses i dels treballadors”. La portaveu ha dit que “no podem posar el pes a les empreses i els treballadors”.

El Govern reclama a l’Executiu de Sánchez que garanteixi la supervivència d’empreses i considera que no serveix de res evitar acomiadament si no es pensa en la viabilitat de les empreses demà. Budó ha posat altres països com a exemple de llocs on es prenen mesures útils com la suspensió d’impostos, lloguers o hipoteques.

La portaveu del Govern ha aprofitat també per criticar la publicació tardana del BOE ahir a la nit amb la informació sobre el confinament total. Aquest capítol aixeca sospites a Sant Jaume sobre si aquesta crisi està sent ben dirigida des de la Moncloa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa