El govern espanyol creu que el sistema d'euroordres "pot funcionar molt millor"

Marlaska opina que s'ha d'avançar cap a un "marc d'interpretació correcta" de les euroordres

El ministre de l'Interior espanyol en funcions, Fernando Grande-Marlaska, ha assegurat aquest dilluns que el sistema d'euroordres és "susceptible de funcionar molt millor" que en l'actualitat. Marlaska ha defensat que es tracta "d'una de les grans fites dels instruments de l'espai de llibertat, seguretat i justícia", però ha considerat que cal avançar cap a un "marc d'interpretació correcta" de les euroordres. "El conjunt d'operadors jurídics han d'avançar per tenir una clara consciència del que és l'espai de llibertat, seguretat i justícia", ha remarcat el ministre de l'Interior en funcions en una atenció als mitjans abans de reunir-se amb els seus homòlegs europeus a Brussel·les.

Malgrat apuntar que el sistema d'euroordres es basa en "la mútua confiança" entre estats, Marlaska ha indicat que cal "una correcta interpretació" i un "coneixement concret" de les euroordres. És per aquest motiu que ha defensat la necessitat de "formació" en aquesta matèria.

 
 

Comentaris (12)
ALF Fa 3 dies
Es important el que cregui l’estat espanyol? Em sembla que no.
Corrupció d´eÑe Fa 4 dies
Això els passa per estudiar en els centres corruPPtes eÑates, estan tant tergiversats que no serveixen per cap més lloc que en eÑe. Potser si provessin a Turquia o Corea del N. també els admetrien. El que està clar que a Europa NO !
GAVANENC Fa 4 dies
Les euroordres funcionen de conya, han impedit que es produis una injusticia flagrant si hagesin extraditat als exiliats...Per tant, están perfectes !!!!
Ferran Fa 4 dies
Pues a la escuela a aprender, atajo de borregos, que sois los que lo estais haciendo fatal¡¡¡¡
ganxó Fa 4 dies
Més burros que un sabatot, i encara gosen donar lliçons als altres. Es fotran al recó de cara la paret i amb unes orelles d'asa
Dolors63 Fa 4 dies
A veure, el "marc d'interpretació correcte" és el meu, el de la resta, Alemanya, Bèlgica, Escòcia o Suïssa no en tenen ni idea.... Això és el que vol dir el jutge en excedència, que fort, no?
Manel Fa 4 dies
Si tot Europa s,equivoca i escanya està encertada .quina merda de país que teniu . Catalunya cada dia més lluny d escanya
Aniol Fa 4 dies
Aquests tramposos criminals (tenir innocents a la presó és un crim) volen que els jutges europeus col·laborin a ulls clucs amb els prevaricadors ecspanyols. Quina barra!
Almogaver Fa 4 dies
Quan el estat espanyol, protegeix nazis SS, o torturadors, es passen les euro ordres pel cul, ara si són independentistes, tot el món està equivocat, menys ells
Claravalls Fa 4 dies
Per pixar-se...España primer que tot heu de ser un estat democràtic no una dictadura.Quan segueu democràtic podreu parlar d'Europa mentrestant calleu rates franquistes.Sou la vergonya de l'ésser humà.Feu pena demofòbics de merda.No sabeu ni que és una euroordre. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
X*2 Fa 4 dies
Dons els jutges feixistes espanyols ja poden començar a fer cursets a veure si deixen de fer el ridicul per tot Europa , i aprenen que és la democracia i la llibertat de pensament i expresió.
Cal dir-ho Fa 4 dies
Tor és millorable, el sistema d'Euroordres ha causat escàndols molt greus a tot Europa recordeu el cas d'Òscar de Montgat, acusat, per error, de traficant de drogues i condemnat erròniament. Una recerca periodística en demostrà la innocència. En altres casos arreu d'Europa també s'han equivocat. Una altra cosa son les euroordres "polítiques" que "emet" el barrut i fanàtic estat espanyol.