El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern desconeix per què l’Estat deixa que la gent surti a treballar en plena pandèmia
  • CA

El Govern desconeix els arguments que acompanyen la decisió del govern espanyol de permetre els ciutadans de l’Estat a anar a treballar en plena pandèmia i no limitar aquesta possibilitat a persones que treballen en sectors crítics. La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha manifest que no poden valorar si es tracta d’una decisió política o científica perquè els motius d’aquesta decisió continua sent un misteri.

“No se’ns ha traslladat, no sabem amb quins arguments no se’ns està donant aquesta opció tal i com recomanen científics i experts”, ha dit Budó. La portaveu ha reiterat que el govern espanyol no ha respost oficialment a la demanda de poder confinar Catalunya.

La portaveu ha negat les acusacions contra Torra per les seves declaracions a la BBC. “No és moment de buscar picabaralles”, ha advertit, recordant que el que cal ara és “donar resposta a la ciutadania” i ha defensat les afirmacions de Torra al canal britànic. “El confinament total no és l’estratègia del govern espanyol”, ha subratllat.

El Govern defensa el confiament amb aturada de producció i ha manifestat que també han parlat amb la patronal, però qui ha d’actuar és el govern espanyol per donar seguretat jurídica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa