El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern es cura en salut: “Totes les mesures estan sobre la taula”
  • CA

El Govern es vol evitar noves ensopegades amb les mesures a aplicar per frenar la Covid-19. Per això mateix, la consellera portaveu, Meritxell Budó, ha preferit aquest dimarts curar-se en salut i recordar que “sempre hem dit que tenim totes les mesures sobre la taula” en un moment en què el país està pendent se saber si el confinen o no. En tot cas, el Procicat haurà de decidir alguna cosa aquesta setmana. Cal tenir en compte que la Moncloa ha decidit donar llibertat a les autonomies per decidir tocs de queda a partir del 9 de novembre. 

La decisió serà molt ajustada en el temps, segons ha donat a entendre Budó. “S’està treballant, en funció de com vagin llegint-se les dades, quines mesures són les més adients, s’està escoltant molts experts i autoritats sanitàries i quan sigui el moment i estiguin clares les mesures les comunicarem”, ha dit la consellera portaveu.

Budó ha admès no poder “dir què passarà” amb els restaurants i bars que es van tancar per 15 dies fa dues setmanes ni tampoc expressar “què prefereix el Govern” sobre aquesta qüestió. En tot cas, ha dit que es farà “el que digin les autoritats sanitàries”.

“Que quedi clar a tots, si alguna cosa hem après és que no pots descartar mai cap escenari, per tant tot testà sobre la taula”, ha afegit Budó. “Estem valorant el resultat de la resolució que vam dictar fa deu dies, veurem si s’ha de renovar la resolució o decidir mesures addicionals”, ha remarcat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere a octubre 27, 2020 | 15:50
    Pere octubre 27, 2020 | 15:50
    Fins els eggs de es fara les autoritats sanitaries! Aqui hi ha molt mes a tenir en compte:economistes, sociolegs, psicolegs, antropolegs, representants dels empresaris i treballadors etc... Els sanitaris tenen una visio totalment restringida de la realitat. Sols veuen virus i no les implicacions totals de les mesures. Al final es pitjor el remei que l enfermetat
  2. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a octubre 27, 2020 | 15:53
    Doctor Strangelove octubre 27, 2020 | 15:53
    I la millor mesura la teniu en compte? Sí, la de que tot el Govern dimiteixi en bloc, i funcionem com a Starship Troopers. Doc.
  3. Icona del comentari de: alexis de tocqueville a octubre 27, 2020 | 16:30
    alexis de tocqueville octubre 27, 2020 | 16:30
    Traduït : NO TENIM NI P.I. DEL QUE S´HA DE FER. Aixó sí: Seguirem en els càrrecs per anar visquent del "xollo".
  4. Icona del comentari de: La millor mesura es el cesament del aragones, homranis i criminals a octubre 27, 2020 | 17:21
    La millor mesura es el cesament del aragones, homranis i criminals octubre 27, 2020 | 17:21
    Govern de criminals, FORA I PRESO JA!!! FORA POLITICS, FORA ASSASSINS
  5. Icona del comentari de: Aragones, el desgovern que nomes sap matar, matar i matar a octubre 27, 2020 | 20:28
    Aragones, el desgovern que nomes sap matar, matar i matar octubre 27, 2020 | 20:28
    ERC, partit de criminals, quin fàstic fan aquests assassins
  6. Icona del comentari de: un tipo que vive en Tabarnia a octubre 27, 2020 | 21:38
    un tipo que vive en Tabarnia octubre 27, 2020 | 21:38
    ELS CANONS PER MATAR LES MOSQUES TAMBE?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa