Torra, convençut que Sánchez "no tancarà cap porta al diàleg ni exclourà cap contingut"

El president parlarà amb el president espanyol sobre l’exercici del dret d’autodeterminació, la fi de la repressió i l’amnistia

El Govern s'ha mostrat aquest dijous convençut que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, "no tancarà cap porta al diàleg en aquesta trobada ni exclourà cap contingut" en la trobada que mantindrà amb Quim Torra el proper 6 de febrer a Barcelona. Així, el Govern recorda que el president de la Generalitat "ha explicat al president Pedro Sánchez la seva voluntat d’abordar les qüestions de fons del conflicte polític entre Catalunya i Espanya en totes les converses que han mantingut". 

I que, a més, "en la del 9 de gener li va deixar clar que la reunió dels dos presidents havia de servir per encarrilar la mesa de negociació". A més, el Govern assenyala que el president "va reunir les principals forces polítiques i socials independentistes (JxCat, ERC, CUP, Òmnium Cultural i ANC) el 15 de gener per acordar quins punts havia de tractar amb el president Sánchez". I que en aquesta trobada es va acordar per unanimitat que serien "l’exercici del dret d’autodeterminació, la fi de la repressió i l’amnistia". "I així li traslladarà en la reunió del 6 de febrer a Barcelona", assegura el Govern.

 
 

Comentaris