El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gordó haurà de donar explicacions
  • CA

La comissió de Justícia del Parlament ha aprovat avui per unanimitat la compareixença del secretari de govern, Germà Gordó, perquè expliqui la decisió del Consorci del Palau de la Música de fer marxa enrere en la petició d’imputació de persones vinculades a CDC en el cas Palau.

Avui, en el segon intent, fins i tot CiU ha votat a favor. La primera vegada que es va votar aquesta compareixença va ser a la Comissió d’Assumptes Institucionals, el passat 16 de març, i allà CiU i SI van votar en contra.

El canvi de comissió, d’Assumptes Institucionals a Justícia, ha significat un canvi de portaveu del grup mixt i en aquesta ocasió, Ciutadans sí ha votat a favor de la proposta presentada per ICV-EUiA.

Gordó haurà de donar explicacions sobre un escrit que el Consorci, a instàncies dels serveis jurídics de la Generalitat, va presentar al Jutjat d’Instrucció 30 de Barcelona, en el qual es demanava que s’investigués l’entrega de 5,9 milions d’euros de Ferrovial al Palau però en el qual també es demanava que no s’imputessin delictes a cap persona en concret.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa