González Pons (PP): "Amb el referèndum, Puigdemont vol fer un Brexit d'Espanya"

El portaveu popular al Parlament Europeu demana als independentistes que mirin ara "el sentiment de frustració" dels votants britànics

 

El portaveu del PP al Parlament Europeu, Esteban González Pons, ha assegurat aquest dissabte que amb la proposta de referèndum el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, "vol fer un Brexit d'Espanya, que és un Brexit d'Europa". "I tots els Brexit s'acaben pagant perquè al final qui marxa, perd", ha continuat González Pons, que acompanyat del president del PP al País Basc, Alfonso Alonso, ha participat a Bilbao en un acte sobre els 30 anys d'Espanya a la UE. A més, el portaveu del PP al Parlament Europeu ha demanat als independentistes catalans que mirin "el sentiment de frustració" que s'ha apoderat dels votants britànics. "Els que van votar a favor del Brexit al Regne Unit ara han d'empassar-se les conseqüències d'apartar-se de l'únic camí pel que es pot sobreviure a la globalització, que és dins de la UE", ha alertat González Pons.

 

"El dolor que ara pateixen els anglesos que veuen que perdran el tren de la UE no és res comparat amb el que causarien els independentistes catalans si aconsegueixen convertir Catalunya en l'Albània de l'oest d'Europa", ha reflexionat en veu alta el portaveu del PP al Parlament Europeu. L'eurodiputat basc Carlos Iturgaiz també ha ficat cullerada i ha carregat contra els nacionalismes. "Pretenen destrossar Espanya i tota la feina que s'ha fet perquè el nostre país sigui un gran referent dins de la Unió Europea en aquests 30 anys". "Ara mateix la major crispació nacionalista la tenim a Catalunya, amb un partit com la CUP que pretén donar un cop d'Estat a Espanya i un president de la Generalitat que és la seva marioneta", ha criticat Iturgaiz.

 

Comentaris