Gomà es declara independentista

El candidat d'ICV-EUiA a l'alcaldia de Barcelona diu que votarà "sí" a la consulta

El candidat d'ICV-EUiA a l'alcaldia de Barcelona, Ricard Gomà, ha presentat el seu llibre 'Utopies quotidianes' aquest dilluns. Durant l'acte, però, Gomà s'ha declarat obertament independentista.

Responent a la pregunta d'una assistent a l'acte sobre si caldria lluitar per la independència de Catalunya, l'ecosocialista ha respost un contundent "sí", al que han seguit els aplaudiments del públic, entre els que s'hi trobaven el president d'ICV, Joan Saura, i el secretari general, Joan Herrera.

Després de la presentació i en declaracions a la premsa, Gomà s'ha ratificat en el seu independentisme assegurant que "des de sempre" s'ha manifestat favorable a que Catalunya aspiri a la seva plena sobirania.

A més, el candidat d'Iniciativa a l'alcaldia de Barcelona ha volgut ratificar el seu sobiranisme explicant després que ell ha "assumit de manera natural que Catalunya no posi mai límit a les seves aspiracions nacionals". "No és res nou", ha afegit Gomà avançant que el 10 d'abril participarà a la consulta popular de Barcelona Decideix i que el seu vot serà favorable a la independència de Catalunya.

 
 

Comentaris