El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Girauta insulta el PSC: “És un partit de llepaculs servils barrejats amb pijos lladres”
  • CA

La derrota de Lorena Roldán al Parlament de Catalunya ha encès els ànims a Twitter. El diputat al Congrés del partit taronja Juan Carlos Girauta ha ‘embogit’ completament i s’ha dirigit amb una ira virulenta contra el PSC de Miquel Iceta. Girauta en fa un retrat demolidor i, segons diu, parla des de la pròpia experiència perquè fa 33 anys hi militava i en va sortir. Aquest dilluns ha decidit explicar els motius de la seva marxa, després de lamentar que el partit català havia “decepcionat avui a molts”. Acte seguit, Girauta confessa que el va “abandonar sabent el que era: un partit de llepaculs servils barrejats amb pijos lladres. Traïdors, acomplexats, immorals i nacionalistes dedicats a servir-li a Pujol el cap de l’àrea metropolitana”.

Hores més tard, i després de comprovar la reacció a les xarxes d’alguns socialistes, Girauta ha amenaçat en continuar parlant del PSC.

 

 

D’altra banda, sembla que el diputat taronja no ha tingut una bona tarda i en piulades que ha publicat posteriorment a la que ha dirigit contra el PSC s’ha dedicat a insultar un usuari de Twitter que es deifneix com a socialista i que l’ha criticat. El diputat taronja ha fet una sèrie de piulades insultant l’home titllant-lo de “rata”, “drogat”, “col·locat”, “pura escombraria” i “gilipollas”, entre altres comentaris barroers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa