El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gil demana a Mas que aparqui el passat i concreti "els sacrificis"
  • CA

L’exconsellera d’Ensenyament del darrer govern Pujol, Carme-Laura Gilha reclamat a través del seu bloc al president de la Generalitat, Artur Mas, que deixi de parlar del passat i concreti quins “sacrificis” calen per superar la crisi.

“President, no parli més del passat sinó de futur, i digui’ns com ho hem de construir”, escriu. I davant de la debilitat de les arques públiques de la Generalitat, Gil insta Mas a detallar els sacrificis que hauran de fer els catalans: “Encara no us heu dirigit a la gent sense nom conegut, a nosaltres, encara no ens heu dit què voleu de nosaltres”, es queixa.

Després de destacar que els catalans estan disposats a treballar més i a posposar els seus desitjos per sortir més forts de la crisi, proposa que aquest esforç reverteixi en benefici dels ciutadans i no per “alleugerir dèficits d’altres”.

A més, demana al president de la Generalitat que eviti que els consellers continuïn parlant del passat per justificar la política de retallades pressupostàries. “Tanquem-ho ara. No substituïm les idees per les laments”, ha afegit l’exconsellera, deixant clar que Mas és el seu president i que no en vol cap altre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa