El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La gestora de Cs avala buscar coalicions per als comicis catalans, bascos i gallecs
  • CA

La gestora de Cs ha aprovat per unanimitat buscar coalicions amb altres partits per concórrer als comicis catalans, bascos i gallecs. La portaveu de la gestora, Melisa Rodríguez, ha explicat que han encarregat a un grup de treball -que ja es va crear el 16 de desembre- que comenci a explorar un acord “transversal” i “constitucionalista” a les tres autonomies. En roda de premsa aquest dimecres, Rodríguez ha argumentat que cal cercar pactes electorals no només amb el PP sinó que també amb el PSOE i amb la societat civil, ja que s’està vivint un “moment excepcional” a Catalunya, el País Basc i Galícia on el nacionalisme és una “greu amenaça”.

El grup de treball estarà format per Manuel Bofill, Fran Hervías, Jose María Espejo-Saavedra, Marina Bravo, Joan Mesquida, Carlos Cuadrado, Andrés Betancor, Miguel Gutiérrez, Beatriz Pino així com la mateixa Rodríguez.

La portaveu de Cs al Congrés, Inés Arrimadas, ha assistit a la reunió de la gestora d’aquest dimecres per defensar la seva proposta de buscar acords electorals “transversals”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa