El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
García Egea: “Tenim el pitjor govern en el pitjor moment”
  • CA

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha reclamat al govern espanyol “una mica més de rigor” en la seva actuació contra el coronavirus i ha criticat la “manca de diàleg” amb l’oposició i els agents socials. “Tenim el pitjor govern en el pitjor moment”, ha afirmat García Egea aquest dimarts al matí en una entrevista a ‘RNE’. Segons el secretari general del PP, hi ha “més unanimitat en la societat espanyola que en el Consell de Ministres” i l’executiu està “trobant més lleialtat en el PP que en els seus propis socis”. García Egea ha defensat que el coronavirus no pot ser una “excusa” perquè l’executiu prengui “decisions de manera unilateral” i ha argumentat que cal control parlamentari.

García Egea ha remarcat que les dues últimes sessions al Congrés s’han pogut desenvolupar amb “normalitat”, sempre mantenint la “distància de seguretat”. El dirigent del PP ha dit que el suport del PP en l’aprovació dels decrets i la pròrroga de l’estat d’alarma ha estat “per responsabilitat” però que no col·laboraran en cap “retrocés” en drets econòmics.

Sobre la proposta de l’executiu de Pedro Sánchez de reeditar uns ‘Pactes de la Moncloa’, García Egea ha dit que és més prioritari fer pactes sobre “mascaretes i guants”, sobre el sou dels professionals sanitaris i la protecció dels que estan en primera línia així com en mesures per ajudar els autònoms.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa