García Albiol diu que el PSC ha permès que Badalona sigui la "referència de l'islamisme radical"

El president del PP de Badalona repta l'alcalde a dir 'racista' al govern dels EUA, després de la filtració de WikiLeaks

El president del PP de Badalona, Xavier Garcia Albiol, considera que la filtració de WikiLeaks sobre la preocupació dels Estats Units en relació a "l'efervescent activitat d'islamistes a Badalona" posa de manifest "la desestructuració social que ha patit la ciutat durant els darrers anys' i acusa el PSC d'haver permès que la ciutat s'hagi convertit en 'referència de l'islamisme radical".

Garcia Albiol, que ha estat titllat de xenòfob en diverses ocasions per les seves declaracions públiques en relació a la immigració, repta ara l'alcalde de Badalona, el socialista Jordi Serra, a que també li digui "racista" el govern dels EUA.

La filtració de WikiLeaks és, pel PP de Badalona, una petita victòria. El president del partit, Xavier Garcia Albiol, assegura que aquesta informació "demostra que teníem raó quan, des de fa temps, veníem advertint de la gravetat del que està passant en determinades zones de Badalona". Garcia Albiol, doncs, es reafirma en les seves crítiques a la situació de la immigració a la ciutat.

Garcia Albiol assegura que la situació actual "és conseqüència de l'absoluta incapacitat del PSC durant molt de temps i de l'alcalde de la ciutat durant els darrers anys", i ha criticat durament "l'actitud del govern de Badalona de minimitzar constantment el que està passant a determinats barris de Badalona". La filtració de WikiLeaks, conclou, és "un signe inequívoc de que alguna cosa greu està passant".

 
 

Comentaris