El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Garcia Albiol creu que la justícia avala el seu discurs sobre immigració
  • CA

“Ja no val dir que Garcia Albiol o el PP fa un discurs xenòfob o pujats de to”. Aquesta és una de les conclusions que ha tret el candidat del PPC a l’Ajuntament de Badalona, Xavier García Albiol, després que un jutjat de Badalona hagi arxivat la querella presentada per SOS Racisme contra ell pels fullets que va repartir l’abril del 2011 en què vinculava els gitanos romanesos amb delinqüència i inseguretat ciutadana.

García Albiol ha remarcat que des de la justícia es diu que “el discurs amb immigració i seguretat del PP és totalment vàlid” i “no contradiu cap normativa i el que fa és avalar que el comportament” del PPC i la seva visió sobre immigració és “totalment correcte”

García Albiol ha ressaltat que no s’estava parlant d’una qüestió jurídica sinó que es pretenia una acció política destinada contra ell per silenciar-lo. En aquest context, ha assenyalat que el que passa a Badalona no desapareixerà pel fet d’obviar-ho i no parlar-ne. “Més enllà de que determinats discursos puguin resultar incòmodes o políticament incorrectes, per poder resoldre les problemàtiques d’inseguretat i immigració descontrolada cap parlar-ne i aportar solucions”, ha dit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa