El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Garcia Albiol acusa Comín de “temerari”, “bomber piròman” i no tenir “punyetera idea”
  • CA

 

El coordinador general del Partit Popular, Xavier Garcia Albiol, s’ha mostrat molt crític amb la proposta del conseller de Salut, Toni Comín, d’adquirir l’Hospital General i convertir-lo en un centre públic. “La proposta és pròpia d’un bomber piròman”, ha sentenciat el popular, que ha acusat el conseller de “temerari” i “posar en risc la viabilitat del servei pels pacients de Sant Cugat i dels voltants”.

A més, Garcia Albiol ha qualificat l’anunci de Comín de “brindis al sol“: “No té cap credibilitat. D’on traurà 50 milions d’euros si hi ha factures de serveis sanitaris sense pagar”. “És una presa de pèl als treballadors i als ciutadans”.

 

Xavier Garcia Albiol ha fet aquestes declaracions aquest 21 d’octubre a l’Hospital General, després d’una trobada amb representants dels treballadors i de l’empresa. “M’he trobat molta preocupació i desconcert. L’aventura del conseller està posant en risc l’atenció dels pacients i el lloc de treball de moltes persones”, ha afegit el popular. El coordinador del PP català ha reiterat que la política del departament de Salut pot acabar provocant el col·lapse dels centres sanitaris més propers.

“Estem davant d’un conseller que de sanitat no en té ni punyetera idea i és un temerari que està posant en risc l’atenció dels pacients”, ha rematat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa