El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
“Free Forcadell” organitzarà un acte aquest dissabte 15 a Sabadell
  • CA

 

La campanya ‘FreeForcadell’, que vol visibilitzar l’empresonament de l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, i reclamar l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats, farà un gran acte a Sabadell el proper dissabte 15 de juliol que comptarà amb les actuacions de diversos artistes i els parlaments de representants polítics del país. Gerard Quintana, Animal, Elèctrica Dharma, Pau Alabajos, Gemma Humet, Titot, Mascarats, Elgio, David Vila i Gabriel Rufián, Sílvia Comes i els castellers de Sabadell són els principals reclams d’un acte que començarà a les 17:00 hores a la Plaça del Doctor Robert amb l’actuació del grup d’animació infantil La Belluga.

 

A més de les diverses actuacions, l’acte comptarà amb les intervencions del president del Parlament, Roger Torrent, dels companys de mesa de Forcadell l’anterior legislatura, Lluís M. Corominas i Anna Simó, i dels exdiputats Lluís Llach, Mireia Boya i Albano Dante Fachin; així com una representació política de Sabadell, començant pel seu alcalde, Matíes Serracant (Crida per Sabadell), el tinent d’alcalde, Juli Fernández (ERC), i els regidors Marisol Martínez (Guanyem), Ramon Vidal (Podem) i Carles Rossinyol (PDECAT). També faran parlaments el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, i la membre del Secretariat Nacional de l’ANC, Elisenda Romeu.

 

Presentaran l’acte els actors Joel Joan i Anna Sahún, les comunicadores Sarai Sarroca i Clara Borrell i l’humorista Oriol Cruz.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa