Franquistes donen dos cops de puny a una periodista d’Antena 3 a Mingorrubio

Concha Olmos ha estat agredida quan ha arribat Antonio Tejero

La periodista d’Antena 3 Concha Olmos ha estat agredida durant la concentració de simpatitzants franquistes davant del cementiri de Mingorrubio, aquest dijous, segons ha explicat la redactora a la seva cadena. Olmos assegura que, coincidint amb l’arribada de l’extinent coronel colpista de la Guàrdia Civil, Antonio Tejero, alguns dels manifestants han sacsejat els diversos càmeres i fotoperiodistes que hi havia, i donat bufetades a alguns periodistes que cobrien el trasllat del fèretre de Franco al cementiri madrileny. Quan la periodista els ha recriminat l’actitud al crit de “estem treballant”, ha rebut dos cops de puny. Finalment, la policia ha intervingut per separar manifestants i periodistes i ha establert diversos cordons policials.

L'escalada de tensió entre manifestants i periodistes s'ha produït coincidint amb l'arribada a la zona d'Antonio Tejero, l'extinent coronel protagonista del cop d'estat fallit del 23-F.

 

 


Els periodistes i càmeres presents han intentat seguir Tejero i ha estat aleshores quan alguns dels concentrats els han increpat, sacsejat en alguns casos, i finalment s'ha produït l'agressió amb dos cops de puny a la redactora de la televisió espanyola.

 

 

 

Comentaris