Francesc Bragulat (CiU) presidirà el primer ple de la legislatura

Estarà acompanyat a la Mesa d'Edat pels dos diputats més joves, Roger Montañola (CiU) i José Antonio Coto (PP), tots dos de 24 anys

El diputat electe de CiU Francesc Bragulat presidirà el primer ple de la novena legislatura del Parlament, després de ser, als 68 anys, el diputat més gran a la cambra catalana. El reglament del Parlament estipula que la sessió constitutiva sigui presidida per la Mesa d'Edat, que encapçala el diputat més veterà de l'hemicicle, acompanyat pels dos més joves -Roger Montañola (CiU) i José Antonio Coto (PP), tots dos de 24 anys- en qualitat de secretaris.

Bragulat serà l'encarregat d'obrir dijous la sessió en què, després de llegir-se la relació de diputats, l'hemicicle elegeix el seu president i la composició de la Mesa, que una vegada constituïda aixeca la sessió. Llevat de sorpreses d'última hora la presidenta del Parlament serà la democratacristiana Núria de Gispert, tot i que no se sabrà qui l'acompanyarà a la Mesa fins que acabin les negociacions entre CiU i la resta de partits.

 
 

Comentaris