Forn no assegura la continuïtat del director dels Mossos

El nou conseller d'Interior es reunirà amb els directors i alts càrrecs per decidir si és necessari implementar canvis al seu departament

El nou conseller d'Interior, Joaquim Forn, ha explicat que en els propers dies es reunirà amb els directors i alts càrrecs per decidir si és necessari implementar canvis al seu departament i preguntat per la continuïtat de l'actual director dels Mossos d'Esquadra, Albert Batlle, ha afirmat: "No puc garantir ni una cosa ni puc garantir l'altra". Assegura que és partidari que la gent que funciona continuï al seu lloc i si cal fer canvis es faran: "Necessito temps".

Ha reiterat que la funció dels Mossos d'Esquadra l'1-O serà la de qualsevol policia a qualsevol país del món quan hi ha eleccions: "Garantir la seguretat i garantir que la gent pugui votar amb tranquil·litat". Forn dit que aquest dia "les coses es faran bé, com s'han de fer, no hi haurà problemes sempre que hi hagi voluntat democràtica per part de les dues parts".

 

 

Sobre si es podria produir la imatge dels Mossos retirant urnes aquest dia, s'ha limitat a dir: "Pregunto per què s'ha de produir això? Nosaltres el que volem i facilitarem és que la gent l'1-O pugui anar a votar amb tota tranquil·litat". Ha vaticinat que el dia del referèndum "hi haurà una legislació que permetrà que això es pugui desenvolupar de la manera més normal i raonable". Sobre si tem pel seu patrimoni, ha dit: "A mi el que em fa il·lusió és construir un futur per al nostre país i poder construir un país nou".

 

Comentaris