El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Forcadell: “No hi ha cap pla B”
  • CA

  

Nova mostra de mobilització del sobiranisme, dos dies després que el Govern hagi anunciat la data i la pregunta del referèndum de l’1 d’octubre. En una concentració davant les fonts de Montjuïc de Barcelona, organitzada per l’ANC, Òmnium i l’AMI sota el lema ‘Referèndum és democràcia’, els dirigents polítics s’han conjurat per fer possible la votació.

 

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que ha assistit a l’acte, ha assegurat que “no hi ha cap pla B” i que l’únic que existeix és votar al referèndum que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va anunciar per al diumenge 1 d’octubre. Forcadell ha cridat a tots els catalans a treballar per fer possible que es pugui votar, i ha dit que “estic segura que ho farem perquè el Govern s’ha compromès a això i té el suport social per fer-ho”.

 

 

En declaracions a la premsa, minuts abans de l’inici de l’acte, la consellera de la Presidència, Neus Munté, ha destacat l'”extraordinària força” que hi ha a favor del referèndum. “Estem convençuts que es podrà fer, és un desig que uneix i que no separa”, ha afegit la també portaveu de Presidència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa