Forcadell: "La meva inhabilitació seria un descrèdit internacional tan gran que ni m'ho puc imaginar"

La presidenta del Parlament creu que la resposta a la seva inhabilitació i a d'altres "l'hem de donar els catalans i catalanes"

 

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha parlat aquest matí sobre la querella contra ella acceptada a tràmit ahir pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Durant una entrevista al programa 'El Matí de Catalunya Ràdio', Forcadell ha insistit que ha complert amb el reglament i amb les seves funcions, i preguntada per si té por per una possible inhabilitació s'ha mostrat contundent: "Por? No n'he tingut mai!"

A més, la presidenta del Parlament s'ha mostrat convençuda que això no passarà, "perquè seria un atac tan antidemocràtic que no me'l puc imaginar", i ha argumentat: "Sóc presidenta del Parlament perquè m'han escollit els diputats, i ho deixaré de ser quan els diputats escullin un altre president/a".

 

 

Per a Forcadella, la seva inhabilitació suposaria "un descrèdit internacional tan gran que ni m'ho puc imaginar". Alhora, ha opinat que la resposta "l'han de donar els catalans", i ha assegurat que anirà davant del jutge quan la cridin: "Estic disposada a defensar on sigui la sobirania del nostre Parlament".

 

Comentaris