El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Força Catalunya convida a escridassar Felip VI el 17 de juliol
  • CA

Força Catalunya ha animat la ciutadania a manifestar-se divendres 17 de juliol escridassant el rei espanyol, quan Felip VI té previst visitar Catalunya. “Que Felip VI no faci ni una sola passa a Catalunya sense notar l’alè de l’independentisme darrere el clatell“, assenyala la formació en un comunicat. “Qualsevol acció de protesta serà bona per manifestar la nostra repulsa davant la presència del màxim símbol de la colonització de Catalunya”, afirmen.

El partit polític recorda que “xiular-lo i escridassar-lo està emparat en la mateixa jurisprudència espanyola després de la sentència absolutòria de l’Audiència Nacional a Santiago Espot el 2018“. És per això que Força Catalunya convida a escridassar “de forma col·lectiva” Felip de Borbó en tot moment mentre duri la seva presència a Catalunya. “Que percebi la repugnància dels catalans cap a la seva figura i cap a la corrupta institució que representa. Que els nostres crits, siguin crits de dignitat patriòtica”, diu el comunicat.

Força Catalunya considera que els catalans no poden tolerar de cap de les maneres que mentre vivim la pitjor crisi econòmica i social des de l’any 1939, es passegin impunement pels carrers de la Nació els membres d’una família que fa dècades que amassen una fortuna delictiva a còpia de la rapinya de negocis bruts. Vénen a demostrar el seu poder i domini sobre Catalunya amb un to arrogant i perdonavides. Felip VI arribarà a Catalunya amb l’aire de qui trepitja terra conquerida”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa