Foment veu "totalment irracional" i "anacrònica" la crida de l'ANC al 'Consum Estratègic'

Josep Sánchez-Llibre acusa l'Assemblea de promoure un "boicot a les empreses catalanes" amb plantejaments "ideològics"

Foment del Treball considera "totalment irracional" i "anacrònica" la crida de l'ANC a les empreses a inscriure's en un registre de companyies "deslligades de les pressions" de l'Estat en el marc d'una campanya de 'Consum Estratègic'. En declaracions a la premsa, el president de Foment, Josep Sánchez-Llibre, ha assegurat que l'Assemblea promou "un boicot a les empreses catalanes" per motius "ideològics" i que això "va en contra dels ciutadans de Catalunya, els consumidors, les empreses, la cohesió social i el creixement econòmic". "Barrejar consum i política és un error gravíssim", ha dit Sánchez-Llibre, advertint que no es pot "permetre des de cap punt de vista". Segons ha assegurat el seu president, Foment utilitzarà "totes les eines i mecanismes" a la seva disposició per "lluitar contra aquesta decisió".

Tot i que Sánchez-Llibre ha evitat concretar quines mesures podria impulsar exactament Foment per contrarestar la campanya de l'ANC, ha dit que vol enviar un "missatge de tranquil·litat" a les empreses. "És un plantejament anacrònic, de segles passats", ha dit el president de Foment, descrivint la patronal com "la casa gran de les empreses" de Catalunya i de les que venen aquí. 

 
 

Comentaris (14)
De que tens por, Sánchez-Llibre ? Fa 3 mesos
Que li toqui el rebre al teu germà periquito i propietari de conserves "DANI"
lomik Fa 3 mesos
"Barrejar consum i política és un error gravíssim" diu, però després aquestes empreses financíen partits polítics i fundacions d'extrema dreta, i tenen el càrrec a punt per al polític de torn que els hi ha fet el favor votant lleis que els beneficien només a ells i perjudicant a la resta.
Manu Fa 3 mesos
Si Fomento (La Caixa) ho critica, és evident que és el camí correcte. Tots a comprar i contractar amb empreses compeomeses amb Catalunya!
Manel Fa 3 mesos
Si ells ho veuen un problema, vol dir que anem pel cami correcte, fem creixe i publiquem empreses, marques, comerços, tots els que, encara que no soguin esplicitament independentistes, siguin democratics.
Ferran Fa 3 mesos
No recordo que Foment s'indignes i utilitzes totes les eines quan la 👑 pressionava perquè marxessin les empreses. Llavors no barrejaven comerç i política? No haurien d'haver emprenyat el rusc amb menyspreu. Tota decisió és política de la bona i propera (ensenyament, teixit associatiu, mitjà de transport, vivenda...) Per què no ho ha de ser el comerç i el consum responsable i coherent ?
X*2 Fa 3 mesos
Per anacrònics , vosaltres, feixistes
Joan Gibert Fa 3 mesos
Si ho diu Foment del Treball, llavors és que és el camí correcte. A canviar de proveïdors toca!
federalista Fa 3 mesos
jajajaj si home si autarquia al segle 21,res fora tambe de la unio europea i del euro, seguent pas de la paluzie es crea el pujolin, moneda molt forta sobre tot a tractoria del nord a sud tractoria i tabarnia segueix el euro, son indepres pero no gilipolles ,i res la paluzie fa la economia mes potent del mon jajaja riu-te de la xina popular, que cony de la galaxia, amb la paluzie anem al domini galactic, politic economic es clar jajajajajajajajaa
Angelblau Fa 3 mesos
Doncs jo amb la pagina del Consum Estratègic ja me canviat de operadora del mòbil i internet.
enricsvh Fa 3 mesos
Aixó de que s'exclamin, vol dir que fa mal. Em sembla perfecte, em de seguir contractant, a les empreses que aposten per la República. //*//
Ramon Fa 3 mesos
L'empresariat botifler pot tenir per segur que els hi passarem comptes. Maleïda el que han fet. Potser demanaran perdó. Diran que Espanya els va amenaçar. Però serà debades. Ho pagaran caríssim
Ramon Fa 3 mesos
L'ANC la clava. Però no diu res que no estigués ja present en Jordi Pujol.
adolf Fa 3 mesos
I com penseu que assolirem la independència, per un acte diví, comprant tots els productes espanyols, sent els mes bons del mon, acollint a tot el mon, finançant l'IBEX......... , el boicot espanyol no durarà ni un mes perquè ells no tenen el problema, compraran el que mes els interessi, ¡ cal ser molt ingenu ¡.
Jo Fa 3 mesos
Serà un plantejament anacrònic, de segles passats, senyo president de foment de treball, però és l'única forma de fotre els que ens foten.