El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anticorrupció vincula Cospedal amb ‘Kitchen’ per un “material comprometedor” de Bárcenas
  • CA

La Fiscalia Anticorrupció ha vinculat l’exsecretària general del PP Dolores de Cospedal i al seu marit, l’empresari Ignacio López del Ferro, amb l”operació Kitchen’ —l’operatiu parapolicial que es va crear per sostreure documents a l’extresorer de el partit Luis Luis Bárcenas— per la “documentació comprometedora” que aquest tindria sobre ella.

Així s’assenyala en l’informe, de 56 pàgines i a què ha tingut accés Europa Press, que el Ministeri Públic ha presentat davant del jutge de l’Audiència Nacional Manuel García-Castelló, que investiga la peça ‘Kitchen’ dins del macrosumari per activitats irregulars del comissari jubilat a la presó José Manuel Villarejo.

En aquest informe la Fiscalia sol·licita la imputació del matrimoni i de l’exministre Jorge Fernández Díaz per delictes de prevaricació, descobriment i revelació de secrets i malversació de cabals públics. La seva vinculació en el cas deriva, segons els fiscals, de l’interès personal que Cospedal tindria en l’operació per dues raons: directa com afectada per documentació suposadament comprometedora per a ella mateixa i indirecta com a secretària general de el partit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa