La fiscalia estudia impugnar la imputació de periodistes sobre el sumari dels CDR

Segarra assegura que actuarà "des de l'òptica de la defensa al dret a transmetre informació i opinió veraç"

La fiscal general de l'Estat, María José Segarra, ha afirmat que estan estudiant "la possibilitat d'impugnar" la resolució mitjançant la qual un jutjat de Madrid ha imputat periodistes de vuit mitjans per informar sobre el sumari del CDR abans d'aixecar-se el secret de sumari. En una atenció als mitjans a la Ciutat de la Justícia, Segarra ha assegurat que havia tingut coneixement de la situació a través dels mitjans de comunicació i ha assegurat que la fiscalia "analitzarà des de l'òptica de la defensa al dret a transmetre informació i opinió veraç" la decisió de citar els periodistes com a investigats". La fiscal no ha entrat en el fons de la qüestió ja que ha dit que l'opinió concreta la donaran a conèixer en el procediment "quan s'ultimi la possibilitat d'impugnació".

Els periodistes citats a declarar són de dels mitjans 'El Mundo', 'El País', 'ABC', 'El Confidencial', 'La Vanguardia', 'El Español', 'SER' i 'RTVE'.

 
 

Comentaris (5)
No lector vanguardia Fa 22 dies
Si que tenen por del 4º poder!!!!
Carrasclet Fa 22 dies
La Fiscalia impugna, donas ja ens podem imaginar qui ha passat la informais als periodistes. És del manual de la "Democracia en el Reino de España".
GAVANENC Fa 22 dies
Com veieu, aquesta justicia está clarament dirigida políticament. El que es vol es que els periodistes no identifiquin les fonts i se sápiga d'on han sortit les filtracions. A l'ho millor s'estan protegin. Quina merda de justicia !!!!!
Josep Fa 22 dies
Espanya i la seva justícia podrits de dalt a baix
Xavier Xavier Fa 22 dies
Així podrem veure clar que les notícies de la prensa passen per un " filtre legal " milloris LA CESURA DE TODA LA VIDA. SALUT I REPÚBLICA CATALANA.