El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La Fiscalia entén que Torra ha de continuar fins que ho digui la Justícia i no la JEC
  • CA

Cop de volant de la Fiscalia del Tribunal Suprem. El fiscal de sala de la Sala Contenciós Administratiu, Pedro Crespo, ha presentat aquest matí l’informe sobre el recurs del president Quim Torra amb què demanava la suspensió de la inhabilitació de la Junta Electoral Central. La fiscalia del Tribunal Suprem ha deixat clar en el seu escrit que no s’oposa a suspendre cautelarment la inhabilitació.

El ministeri públic considera “assumible” la petició de la defensa de Torra de deixar en suspens l’acord de la JEC del passat 3 de gener que acorda aplicar-li la inhabilitació com a diputat del Parlament. La fiscalia argumenta que “en ordre a la prudent i equilibrada preservació” dels “interessos públics”, que podrien resultar “contradictòriament afectats” per la inhabilitació en un context “complex”, aposta per no oposar-se a la mesura cautelar sol·licitada per Torra.

El Suprem va rebutjar la setmana passada la suspensió urgent de la inhabilitació i va demanar a les parts que es pronunciessin sobre la mesura cautelar ordinària.

torrafiscalia

L’escrit de Fiscalia que avala la tesi de Torra d’aixecar la suspensió de la resolució de la JEC Quico Sallés

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa