El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ferran qualifica el trasllat de Solaz d'”estrany” i “estrambòtic”
  • CA

El diputat del PSC, Joan Ferran, ha qualificat en declaracions a Rac1 la sol•licitud de trasllat del Juli Solaz, fins ara responsable de la instrucció del cas Millet-Palau de la Música, d’ “estranya” i “estrambòtica” i ha acusat el magistrat de no fer la seva feina i d’actuar amb poca diligència.

“No sé si és una fugida endavant, no sé a què obeeix, si més no, és un element molt estrany i estrambòtic el que està succeint. És eternitzar el tema i el pitjor és que la ciutadania acabi pensant que aquí no se’n traurà aigua clara i que els culpables no pagaran, que és un ‘ji ji, ja ja'”, ha assegurat el diputat. I encara ha afegit: “Voldria pensar que no respon a cap estratègia premeditada”.

Més critiques als catalanistes del PSC

Respecte les crítiques que en el seu llibre fa a l’ala catalanista del PSC, Ferran ha reiterat que li va semblar “malament” que alguns companys d’aquest sector, com l’exconseller d’Educació, Ernest Maragall, “en el moment en què els nostres adversaris deien que el tripartit era un desgavell, des de dins del govern li donessin autenticitat.” “No és normal és que tu confirmis el que està dient el teu adversari”, ha afegit.

En aquest sentit, ha assegurat que si la campanya del PSC hagués estat més catalanista “no” haurien obtingut millors resultats perquè els “resultat era cantat”. I, una vegada més, ha negat que “no existeixen dues ànimes dins el PSC” i ha reconegut que els “empipa molt que els diguin que hi ha un sector catalanista i un altre que no ho és”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa