Ferran Mascarell es dóna de baixa del PSC "de paraula", segons Zaragoza

"El nou govern no busca consensos, busca anar en contra de la resta de partits", segons el secretari d'organització del partit

La condició s'ha complert: Mascarell ha deixat el PSC per entrar al "Govern dels millors" tal i com li va demanar Mas, però ho ha fet "de paraula". Així ho ha confirmat aquest matí el secretari d'organització del partit, José Zaragoza al Matí de Catalunya Ràdio.

Per Zaragoza, Artur Mas està configurant un govern que s'allunya del consens."Mas ha començat amb signes polítics de confrontació: la presència del senyor Prenafeta,el nomenament del senyor Felip Puig...".Zaragoza també ha criticat que "el nou govern no busca consensos, busca anar en contra de la resta de partits".

També sobre el nou executiu català, el secretari d'Organització socialista qüestiona que sigui el "govern dels millors" que anunciava Mas, ja que molts dels integrants no han destacat en la vida social catalana. El PSC ja va criticar ahir la decisió de Mascarell d'assumir la Conselleria de Cultura perquè ho consideren "deslleial", mentre que a alguns membres de CiU tampoc els hi va agradar aquesta decisió.

 
 

Comentaris