El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ferran acusa Duran d’"insultar la intel·ligència" dels catalans quan critica TV3
  • CA

El diputat del PSC Joan Ferran ha acusat avui el líder d’UDC, Josep Antoni Duran, d'”insultar la intel·ligència” dels catalans amb les seves crítiques sobre el tracte dispensat per TV3.

En un article al seu bloc personal , Ferran ha replicat així les paraules de Duran que destacava que TVE o Antena3 l’han tractat “molt millor” que TV3 i que la seva actual directora, Mònica Terribas, gairebé no va invitar-lo quan dirigia un programa d’entrevistes.

“La queixa lacrimògena de Duran no deixa de ser un insult a la intel·ligència dels catalans, precisament en una etapa on els consellers, diputats i membres de CiU es prodiguen a la ràdio i televisió pública catalana més que la publicitat pagada”, ha sostingut.

A més, diu que les crítiques de Duran i la seva desconsideració cap a Terribas “només poden ser fruit de fosques maniobres al servei de vés a saber qui o d’una malaltia narcicista”.

Sense assenyalar directament UDC, però d’aquest el diputat socialista ha destacat que “alguns puritans, anònimament” han actuat per fer desaparèixer la sèrie ‘Infidels’ de la programació de TV3 i han encès el ventilador contra el programa de sàtira política ‘Polònia’.

“Tothom sap el pensament i l’obra de Duran respecte a les televisions públiques i, sobretot, respecte a algunes de privades a qui fa poc ha fet algun favor”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa