El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fernández Vara: “El tema de Catalunya és un disbarat que no conduirà enlloc”
  • CA

 

 

El president de la Junta d’Extremadura, Guillermo Fernández Vara, ha qualificat de “disbarat” l’anunci de la data i pregunta del referèndum sobre la independència de Catalunya que ha fet aquest divendres el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. “És un disbarat, és una mesura que no conduirà enlloc i ho dic des del major respecte”, ha indicat als periodistes abans d’oferir una conferència sota el títol ‘Mirades i desafiaments d’Espanya’, dins dels Diàlegs Jaén Nou Mil·lenni, organitzats pel ‘Diario Jaén’.

El president extremeny ha indicat que “els espanyols a Catalunya hem de retornar el seu referèndum, aquell que es va realitzar legal i democràtic i que un tribunal després d’haver votat va retirar”. Ha apuntat que ell defensa aquesta postura, però considera que “el que està ocorrent és un veritable disbarat”.

 

En aquest sentit, ha criticat que “intentar anar a una definició unilateral del que ha de ser el futur d’un país és una cosa que no es concep ni ho concep ningú al món”. Excepte “d’una banda de gent que està fugint de la realitat perquè la realitat és molt tossuda, i la realitat té jutges i té fiscals i la realitat molesta”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa